CONTINUOUS IMPROVEMENT

Optimalisatie na livegang

Je website is live. Feestje! Toch is het geen tijd om stil te zitten. Deze periode is dé periode om informatie in te winnen en optimalisaties door te voeren in de website. Wij stellen voor om hier vooraf een budget voor toe te wijzen zodat deze wijzigingen in de 3 maanden na livegang meteen doorgevoerd kunnen worden.


Optimalisatie en testen

Middels testen wordt de website verder geoptimaliseerd. Laten we als voorbeeld de A/B test nemen: een deel van de bezoekers krijgt website A te zien en een deel krijgt website B te zien. Op basis van het succes van A versus B wordt de website gewijzigd. Dit is een continu proces en maakt het verschil tussen een succesvolle en zeer succesvolle website.

Marketing Monitoring

Het internet is continu in beweging. PANGAEA houdt in de gaten wat er gebeurt rondom jouw producten, diensten, concurrenten en je website. Wordt er op een bepaald moment meer gezocht in Google op jouw producten? Is je concurrent met iets nieuws bezig wat impact heeft op de prestatie van je website? PANGAEA detecteert het en doet voorstellen om snel actie te ondernemen.


Meer weten over het verbeteren van je website?