Carlton.nl live!

25-2-2016

Met hotels in Nederland, België en Groot-Brittannië is Carlton Hotel Collection een bekende naam in de hotelwereld.


Elk individueel hotel een eigen look & feel
 

De website is opgebouwd uit een algemeen onderdeel voor de hotelgroep, met daarnaast individuele websites voor elk hotel. Dezelfde stijl is in alle websites doorgevoerd, maar elke hotelwebsite onderscheidt zich tevens door kenmerkende elementen. Om deze eigenschappen goed uit te stralen heeft elke hotel een unieke homepage. Waar het ene hotel bekend staat om het aanbieden van talloze business mogelijkheden, is het andere hotel een geliefde trouwlocatie onder de locals.

The Dominican in Brussel bijvoorbeeld, staat bekend om de kenmerkende middeleeuwse bouwstijl waarbij het interieur plaats maakt voor hedendaags design. Hier is er dan ook voor gekozen om dit terug te laten komen in het design van de homepage. De slider bestaat uit een video met klassieke details van het hotel en de nummers van de tekstelementen refereren naar psalmnummers.


Inspelen op de oriënterende bezoeker

De oriënterende bezoeker kan goed terecht op de homepage van de collectie. Vanuit hier dwaalt de bezoeker af naar pagina’s over bijvoorbeeld de steden waar de hotels zijn gevestigd of de nieuwste hotspots die hier te vinden zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij brachten een toost uit!