IJskarten met het Pangaea team!

28-5-2015

Ice ice baby!

Voor ons eigen veiligheid sloegen we de vrijdagmiddagborrel over en reden we na werktijd gelijk door naar de Uithof. We hesen onszelf in een soort oranje ‘motorpak’ en een blauw mutsje zorgde ervoor dat ons haar goed bleef zitten onder de helm (zie de foto's voor het idee). 

In twee teams gingen we op voor de eerste heat. Dit was best even wennen. Slippende karts, opspattend
ijs, collega’s die je de bocht afsneden of collega’s die überhaupt hun kart niet helemaal onder controle leken te hebben... Tijdens de tweede heat hadden we de smaak goed te pakken en veranderde de ijsbaan in een heus PANGAEA battlefield waar het hard tegen hard ging.

Hierna gingen we aan tafel en werden de races uitvoerig nabesproken. Sommige mannelijke collega’s vonden het moeilijk om te accepteren dat toch echt een vrouwelijke collega met de snelste tijd naar huis ging.

Roel en Hugo vijf jaar bij PANGAEA

We hadden ook iets te vieren. Roel en Hugo - beide onderdeel van het .NET team binnen PANGAEA - zijn namelijk vijf jaar in dienst. Bas - de CEO van PANGAEA - hield een korte toespraak en overhandigde hen hun welverdiende cadeau’s: gepersonaliseerde longboards en een gesigneerde ROEL/HUGO. Het was een geslaagde avond!