Moderne en urban website voor AMERON Hotels

17-6-2015

Moderne en urban hotels in levendige bestemmingen in Duitsland en Zwitserland, dat is waar AMERON Hotels voor staat. Het PANGAEA team heeft dit door middel van een uniek webdesign - gebruikmakend van een tegelopbouw - vertaald naar een gloednieuwe responsive website. De tegels bestaan uit foto’s die overlopen in andere foto’s, titels die verwijzen naar achterliggende pagina’s en andere interactieve elementen. De website bestaat uit een algemene ‘group site’ en individuele subsites voor de negen hotels, in verschillende talen.

Interactive map

Aan de hand van een interactive map kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor een weekendje weg in een bruisende stad of omgeving. De kaart geeft een overzicht van alle bezienswaardigheden en hotspots en is volledig responsive, dus kan ook onderweg of bij aankomst nog mobiel bekeken worden.

Rooms: standard, comfort of toch deluxe?

Wanneer de websitebezoeker zijn keus heeft gemaakt voor AMERON Hotels, moet er natuurlijk ook een keuze gemaakt worden voor een bepaald kamertype. Een bezoeker wilt weten wat hij precies kan verwachten. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een standard room en een comfort room? Is er een koffieapparaat en een balkon met uitzicht? Per individueel hotel is daarom - naast een uitgebreide beschrijving - een verzameling van foto’s te vinden van dat kamertype.

                                                          Bekijk de website!