Nieuw booking grid voor Stamford Hotels & Resorts

14-5-2014

In samenwerking met Trust International heeft PANGAEA Internet Marketing een booking grid ontwikkeld voor de Australische hotelketen Stamford Hotels & Resorts. Dit booking grid wordt gepresenteerd op de website, waar bezoekers in een oogopslag zien wat de actuele kamerprijzen zijn. 
 
Het proces
Nadat een datum geselecteerd is, ziet de bezoeker de 'best available rate' van de kamer(s) in deze geselecteerde periode. Door in het grid dagen aan te klikken ziet de bezoeker direct het totale reserveringsbedrag voor deze periode. Bovendien ziet de bezoeker direct een overzicht van alle beschikbare 'special offers'. Wanneer de bezoeker vervolgens op 'book now' klikt, wordt hij doorgestuurd naar de booking engine van Trust, waar de reservering voltooid wordt. 
 
 
 
Betere usability en hogere conversie
Dit booking grid biedt een betere usability dan een 'gewone' booking engine doordat het grid eenvoudig te gebruiken is en direct een overzicht biedt van de actuele kamerprijzen. Ook wordt hiermee een hogere conversie verwacht.
 
PANGAEA heeft twee verschillende grids ontwikkeld; een waar alle hotels van Stamford Hotels & Resorts op te vinden zijn, en een grid voor elk individueel hotel. De komende tijd zal PANGAEA dit booking grid nog verder gaan doorontwikkelen om deze nog beter te optimaliseren, en wordt het grid geïntroduceerd in de rest van de (hotel)wereld. 
 
Benieuwd?
Benieuwd naar deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van hotelreserveringen? Bekijk snel de website van Stamford Hotels & Resorts!