Nieuwe website EyeWear.nl live!

20-3-2014

PANGAEA Internet Marketing heeft de nieuwe webshop voor EyeWear ontwikkeld. EyeWear is één van de grootste eyewear retailers op internet en biedt originele designerbrillen aan voor een lage prijs. Naast ‘gewone’ merkbrillen vind je hier ook merkzonnebrillen, wintersportbrillen en binnenkort ook een uitgebreide collectie contactlenzen.

Pas de bril met de brilpastool

Heb je een mooie bril gevonden? Probeer dan de brilpastool. Upload een bestaande foto van jezelf of maak een nieuwe via de webcam. Door een paar handige technische functialiteiten van de brilpastool kun je meteen zien of een bril bij de vorm van je gezicht past.

 

 

Los montuur of complete oogmeting?

Wanneer de bril in het winkelmandje is gedaan en je gaat afrekenen, krijgt je als klant de keuze uit 3 verschillende mogelijkheden. Kies voor een los montuur, een montuur met glazen of een complete bril met gratis oogmeting. Wanneer voor de optie met gratis oogmeting gekozen wordt, geef je aan bij welke opticien in de buurt je deze oogmeting wil laten uitvoeren. Nadat je de bril thuis hebt ontvangen, zal de opticien in kwestie de oogmeting uitvoeren en de glazen van de gekozen bril inslijpen.

Bekijk direct de nieuwe website van EyeWear op www.eyewear.nl!