Nu online: de website van Marketing Associatie Amsterdam.

26-8-2015

Sinds 1990 support de Marketing Associatie Amsterdam studenten in het maken van de grote sprong tussen het afronden van de studie en het starten van een carrière. Studenten worden geholpen in hun professionele ontwikkeling en de zoektocht naar een droombaan. De nieuwe website biedt een begin om tot elkaar te komen. De Marketing Associatie Amsterdam richt zich vooral op studenten met interesse in marketing, consultancy, entrepreneurship of communicatie. 
 

Een overzichtelijke website voor studenten

Op de vernieuwde website kan er gemakkelijk geschakeld worden. De student kan snel informatie op doen over de aangeboden commissies of evenementen over professionele ontwikkeling. Daarnaast kan de student snel en eenvoudig zich aanmelden als lid of opgeven voor komende evenementen. Uiteraard is de website volledig responsive en te bekijken op ieder device. 
 
De nieuwe homepage biedt een duidelijk en overzichtelijk beeld van alles wat de Marketing Associatie Amsterdam te bieden heeft aan studenten. Al nieuwsgierig hoe de website is geworden? Ga dan vooral eens kijken!