Responsive website Max Brown Hotel Amsterdam

12-8-2014

Onderdeel van de community
Dit hippe hotel in hartje centrum is gevestigd in drie monumentale panden. Max Brown Hotel heeft als missie om met haar hotelgasten een echte community op te bouwen door middel van social media. De stijl en uitstraling van het hotel is door keuzes in kleur, lettertype en design echt doorgetrokken naar de website.
 
Volledig deelbare website
PANGAEA heeft voor het Max Brown Hotel een platform gecreëerd met deelbare elementen. Afbeeldingen en teksten die op de website geplaatst zijn kunnen eenvoudig gedeeld worden met Facebook, Pinterest of Twitter. Hotelgasten wordt gevraagd hun perfecte tip voor Amsterdam te delen en zo andere mensen te inspireren tijdens een verblijf in Amsterdam. 
 
    
 
 
Ook heeft PANGAEA Internet Marketing de Vine-app op de website geïmplementeerd, waardoor er door de hele website korte filmpjes van 6 seconden te zien zijn die een goed beeld geven van wat er in de omgeving van het hotel te beleven is. Op deze manier wordt er rond het hotel een echte community opgebouwd waarbij niet alleen medewerkers van het hotel, maar ook andere reizigers tips geven voor de beste restaurants en leukste uitstapjes in de omgeving. 
 
Perfecte weergave op mobile, desktop en tablet
De website is volledig responsive opgeleverd. Afhankelijk van het device waar de bezoeker de website op bekijkt, kan er in het CMS voor gekozen worden bepaalde elementen wel, of juist niet te tonen. Deze toevoeging maakt dat de website voor elke bezoeker de ideale beleving biedt. 
 
Benieuwd geworden? Bekijk dan snel de nieuwe website van het Max Brown Hotel in Amsterdam op mobiel, tablet of desktop!