Responsive website voor Mirage live!

28-5-2014

Responsive design

Voor de Spaanse locatie van verslavingskliniek Mirage heeft PANGAEA Internet Marketing een responsive website ontwikkeld. De website schaalt automatisch mee met de schermresolutie van de gebruiker, zodat te allen tijden de website optimaal op het scherm getoond wordt. Het CMS van PANGAEA biedt tevens de optie om bepaalde elementen van de website alleen op mobiele devices, of juist niet te tonen.

 

      
 

Flow

Op de website van Mirage is speciaal aandacht gegeven aan de flow van de website. Na oriëntatie op de homepage start de bezoeker met de zelftest, waarna er voor elke soort verslaving verschillende ingangen zijn. Vervolgens loopt de gebruiker verschillende stappen door. 


Geïnspireerd door ervaringen

De website is geïnspireerd op ervaringen van gebruikers. Samen met (ex)verslaafden heeft PANGAEA gekeken naar 'waar voel je je thuis?'. Verslavenden zijn vaak snel overprikkeld, daarom is het ook belangrijk dat de website rustig overkomt en dat het beeldgebruik rustig is. Daarnaast is de bijzondere setting van de kliniek aan zee een de licht spirituele benadering van de behandeling overgebracht naar het design van de website.  

Benieuwd naar de responsive website van Mirage? Bekijk 'm snel op www.mirageaddictioncare.co.uk.