Unieke webshop voor City Bril

11-2-2014

Onlangs is City Bril Online live gegaan, de webshop van de fysieke winkel City Bril. Via de zogenaamde 'brilpastool' heeft de bezoeker de mogelijkheid een eigen foto te uploaden, via de webcam of een bestaande foto. Vervolgens kan de bezoeker de verschillende collecties van de merken die City Bril aanbiedt passen.  
 

Brilpastool

Wanneer de gebruiker een foto upload via de brilpastool, wordt ook gevraagd om de zogenaamde 'PD waarde' te meten, de afstand in millimeters tussen de pupillen. Hierdoor kan men precies zien welke brillen bij zijn of haar gezicht passen. De brillen bekijken zonder een eigen foto hiervoor te gebruiken? Uiteraard is zit ook mogelijk. Kies voor een van de 'dummy' modellen of bekijk alleen de losse brillen.

 
 

Diverse collecties

City Bril biedt collecties aan van verschillende merken, van Hugo Boss tot Oakley en Prada. Deze merken hebben elk hun eigen 'afdeling' binnen de webshop. Het design is zo gemaakt dat de bezoeker zich echt in een virtuele brillenwinkel waant. 
 
In het bestelproces loopt de klant een aantal stappen door, zo kan de klant bijvoorbeeld kiezen voor alleen een montuur, of een combinatie van glazen, montuur en een oogmeting.