Wij presenteren met trots: Worldhotels.com!

1-10-2015

Vandaag is Worldhotels.com live gegaan. Worldhotels is een internationale groep van onafhankelijke vier- en vijfsterrenhotels, waar ruim 450 hotels bij zijn aangesloten. Vorig jaar heeft PANGAEA een pitch gewonnen van vier andere internetmarketingbureau’s afkomstig uit Berlijn, Londen, New York en Singapore. Sindsdien is er hard gewerkt aan dit grote project en we zijn dan ook trots op het eindresultaat.

Gepersonaliseerde website

Omdat Worldhotels verschillende nationaliteiten en type bezoekers (zakelijk en particulier) trekt, is het van belang een website te ontwikkelen die hierop inspeelt en aansluit. Afhankelijk van de keuzes die de bezoeker maakt op de website, wordt relevante content getoond en de bezoekerservaring geoptimaliseerd. Naast het voordeel voor de bezoeker is dit een bewuste marketingstrategie waarbij geanalyseerd wordt wat er nodig is om de bezoeker te converteren naar hotelgast, of nieuwe partner van Worldhotels.

Bezoekers inspireren: dream-dare-do

Bezoekers moeten geïnspireerd worden bij het boeken. PANGAEA haakt hiermee in op de nieuwste trend: bleisure-travelers, die hun businesstrip met leisure activiteiten combineren. Aan de hand van originele inspiratie pagina’s (denk aan ‘Relax on a private beach’ en ‘Travel like a local’) en foto’s van de omgeving, kunnen bezoekers een geschikt hotel kiezen. Dit is ook aantrekkelijk voor bijvoorbeeld travelagents en eventplanners.

Worldhotels is geen onbekende voor PANGAEA. De afgelopen jaren zijn verschillende websites ontwikkeld voor individuele hotels die aangesloten zijn bij Worldhotels, zoals onder andere Caravelle Saigon in Vietnam en Amilla Fushi op de Malediven. 

Zie hieronder de homepage van Worldhotels: