PANGAEA HQ

Waar vind je ons?

In juli 2013 zijn we van de Raamweg verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie in Den Haag. Je vindt PANGAEA tegenwoordig in het gebouw aan de Regulusweg 5 - het voormalige KPN kantoorgebouw - dat voor ons bedrijf alle ruimte biedt om nog verder te groeien. Bovendien is het ideaal gesitueerd vlakbij belangrijke verkeersaders zoals de A12 en A4. Ook bereik je ons gemakkelijk met het OV.


War room

Op onze afdeling hebben we een 'war room'. De war room heeft als doel om de laatste fase van een project, net voordat het opgeleverd wordt, met de vertegenwoordigers van alle disciplines efficiënt te begeleiden. Iedereen kent het wel, de website is 'bijna gereed', de famous last words. Om de website écht helemaal af te krijgen, komen in de war room de copywriter, designer, HTML'er, developer, internetmarketing consultant, interaction designer en uiteraard de klant bij elkaar om gezamenlijk de laatste puntjes op de i te zetten. De deur gaat 'op slot' en gaat pas weer open als de website live is.

Incubator ruimtes

PANGAEA zet samen met de KMGroup BV Internet Investments regelmatig nieuwe initiatieven in de markt. Voor deze nieuwe initiatieven zijn er diverse ruimtes die dienen als incubator ruimte. Als het initiatief groter wordt, kan er een externe locatie worden gezocht en komt de ruimte weer vrij voor een nieuw initiatief.


Klik hier voor de routebeschrijving naar ons kantoor