CASE: HAPPY HAIRSERVICE

CASE: BERNARD SANDERS

CASE: LYDIS

CASE: VAN LIER SCHOENEN

Exact Webshop


Sinds 2009 koppelen we ons E-commerce platform aan Exact Globe. In 2014 zijn we nog een stap verder gegaan en hebben we de koppeling verder doorontwikkeld tot een naadloze integratie met Exact Globe en Exact Online.


Exact Software is koploper op het gebied van finance en logistics. Jouw medewerkers zijn gewend om met Exact alles voor elkaar te kunnen krijgen. Dat laten we volledig intact. PANGAEA is koploper op het gebied van E-commerce. Wij weten hoe we jouw producten online het beste kunnen verkopen en de sales een boost geven. Je krijgt dus het beste van 2 werelden. Lees hieronder verder over hoe wij jouw succes helpen vorm te geven.

Neem contact met ons op

CONCEPT & DIGITAL STRATEGY

Wat is je doel? En wat is er nodig om dit doel te bereiken? De Digital Strategy Workshop helpt jouw bedrijf om een meetbaar doel te stellen en deze vervolgens te bereiken


We gebruiken meerdere inspirerende methodieken om het doel te beschrijven afhankelijk van jouw organisatie, zoals de B-HAG, The Why en bv. Markets of One.


Zeer inspirerend en de 1e stap naar succes!

VISUAL DESIGN & CUSTOMER JOURNEY

Een goede eerste indruk is essentieel om de bezoeker van je website het vertrouwen te geven dat je de juiste partij bent.


Wat is de reden van het succes van Coolblue? Inzicht in wat klanten willen en een webshop waarbij de customer journey van de klant centraal staat.


Wij helpen je met het juiste (coole) design en een customer journey die perfect past bij de wensen van jouw klanten!

E-COMMERCE, FINANCE & LOGISTICS

Exact Software is koploper op het gebied van finance en logistics. Jouw medewerkers zijn gewend om met Exact alles voor elkaar te kunnen krijgen. Dat laten we volledig intact.


PANGAEA is de koploper op het gebied van E-commerce. Wij weten hoe we jouw producten online het beste kunnen verkopen en de sales een boost geven.


Het beste van 2 werelden!

life-cycle-v2

CONTINUOUS IMPROVEMENT

We grow your business


Wij geloven dat een E-commerce platform moet meegroeien met het succes van jouw organisatie. Het creëren van een hockeystick curve qua omzetgroei en marge vraagt een continue anticipatie op de markt en veranderingen in de omgeving en technologie.


Het Digital Impact platform is ontwikkeld om klein te kunnen beginnen en groot te eindigen.

Hoe? Neem contact op met Bas Kroontje (0886-123456), hij vertelt je graag wat er nodig is om succesvol te zijn.

2-worlds

B2B VERSUS B2C

2 werelden in 1


Wij helpen zowel B2B- als B2C-e-commerce klanten met het creëren van een doordachte digitale marketingstrategie tot het ontwerpen en ontwikkelen van responsive webshops en conversie- en bereikoptimalisatie. B2B- en B2C-e-commerce zijn beide erg persoonlijk. Met een duidelijke focus op de customer journey gaan we het gesprek aan met de eindgebruiker. Ons doel is om de online activiteiten het best renderende saleskanaal te maken en te laten blijven!

CASES

test-happy-hair

HAPPY HAIR SERVICE


PANGAEA helpt Happy Hairservice al sinds 2010 met hun Digitale Strategy en met Exact Globe geïntegreerde webshop en maken een stormachtige online groei door.

bernard-sanders-case

BERNARD SANDERS


Bernard Sanders is een top 3 speler van Exact op het gebied van productassortiment. Onze met Exact Globe geïntegreerde webshop zoekt moeiteloos door 500.000 artikelen en toont het resultaat in een logische volgorde.

van-lier-case

VAN LIER


Voor een paar mooie schoenen ben je bij Van Lier al sinds het jaar 1815 aan het juiste adres. De webshop die PANGAEA voor van Van Lier ontwikkeld heeft is direct gekoppeld met Exact Software.

CONTACT

Wil je meer weten over onze Exact Globe webshop of onze Exact Online webshop? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!